Burendag

Burendag

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag met als doel mensen gezellig te laten samenkomen en gezamenlijk iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.

In 2016 konden ouderen in de aanloop naar Burendag een klus aanmelden onder de noemer ‘Een handje helpen’. Een klus kon bestaan uit een praktische activiteit of een gezellige activiteit. Deze klussen werden tijdens Burendag uitgevoerd door de vrijwilligers van onze Vrijwilligerspool en de jongeren van stichting Bont.

In 2017 vieren we Burendag op 23 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Vanaf 13 juni 2017 kunnen de nieuwe activiteiten weer worden aangemeld en kan er financiële bijdrage voor de activiteit worden aangevraagd.

Voor meer informatie óf voor het aanvragen van een financiële bijdrage zie:
www.burendag.nl

Burendagactie 2017

Burendag zal als aftrap dienen van het project ‘Kleine Wensen’. Met het project willen wij kleine wensen van de ouderen in Kralingen-Crooswijk in vervulling laten gaan.
Helpt u mee? Óf kunt u een oudere met een kleine wens? Geef deze dan aan ons door.