Evenementen

Evenementen

VRIJWILLIGERSWINKEL EVENTS: MEER DAN VACATURES

Intro tekst - lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget urna lobortis dolor porttitor dapibus. Mauris justo mi, dictum consequat sapien at, pellentesque hendrerit nisi. Praesent nunc tortor, volutpat vitae hendrerit sodales, faucibus interdum lorem.

[mdi-icon name="chevron-right" size="2x" color="#b8d64f"] Vrijwilligerswinkel begeleidt u op professionele wijze
[mdi-icon name="chevron-right" size="2x" color="#b8d64f"] Nog een tekstje om het mooi te maken.

AFSLUITENDE, WERVENDE TEKST


 

Vrijwilligerswinkel Events

Thuisdiner

Het Thuisdiner is een activiteit waarbij bewoners uit Kralingen-Crooswijk een oudere een plek aan tafel aanbieden, met als doel de contacten tussen burgers in wijken te vergroten.
Lees meer

Rolstoel 2-daagse

De Rolstoel 2-daagse is in het gebied Kralingen-Crooswijk opgezet in 2016. Met een grote groep vrijwilligers en mensen in rolstoel wandelen wij twee dagen langs de mooie plekjes in het gebied.
Lees meer

NL Doet

NL Doet is de grootste landelijke vrijwilligersactie in het land. Op deze dag kan men ontdekken waar vrijwilligers allemaal actief zijn.
Lees meer

Burendag

Een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag met als doel mensen gezellig te laten samenkomen en gezamenlijk iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.
Lees meer

Dag van de mantelzorg

De Vrijwilligerswinkel organiseert elk jaar een activiteit om de mantelzorgers te bedanken voor hun tomeloze inzet en om hen een steuntje in de rug te bieden om hun fantastische werk voort te zetten.
Lees meer