Team

Team

Hanneke Grootenboer

Klein is fijn…
…maar ook hard werken. Als directeur van de Vrijwilligerswinkel prijs ik me gelukkig met het team. Mensen met passie voor bewoners, professionaliteit en de bereidheid een stapje meer te zetten. De mooiste complimenten krijgen we van de mensen voor wie wij ons werk doen. De kandidaten die we op weg helpen naar een tegenprestatie, bewoners die hun waardering uitspreken wanneer zij met onze ondersteuning hun bewonersinitiatief opzetten. Ouderen die gebruik maken van onze diensten of die met hulp van onze vrijwilligers deel kunnen nemen aan activiteiten. Maar ook van alle organisaties waar we prettig mee samenwerken.
Inmiddels bestaat de Vrijwilligerswinkel alweer vijf jaar.

Annette Groenenberg

Mijn naam is Annette Groenenberg, sinds maart 2016 in dienst bij de Vrijwilligerswinkel.
Als projectmedewerker Burgerkracht ondersteun ik bewoners bij het vinden van leuk en geschikt vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de diensten, zoals de boodschappendienst, particuliere vervoersdienst en de maatjes.

Voorheen was ik werkzaam als beleidsmedewerker en was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik ben blij dat ik mij tegenwoordig buiten de cijfers meer persoonlijk met mensen bezighoud, want dit is wat mij motiveert. Het persoonlijke contact, met de ouderen en de vrijwilligers, geeft mij ontzettend veel plezier in het werk. Het geeft mij het gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het mogelijk maken dat ouderen langer thuis blijven wonen. Ik hoop dit werk nog lange tijd met veel plezier te mogen uitvoeren.

Michelle Bos

Nog nooit had ik van de Vrijwilligerswinkel gehoord. Tot er bij me aan werd gebeld voor een buurtonderzoek. Daar maakte ik kennis met een medewerker van de Vrijwilligerswinkel. Ik werd geïnformeerd over de diensten en voor ik het wist had ik me als vrijwilliger opgegeven voor het thuisdiner.
Twee weken later stonden er twee senioren met rollator voor de deur. Ze werden behulpzaam begeleid door vrijwilligers van de vervoersdienst. Ik was meteen onder de indruk van de werkwijze die de Vrijwilligerswinkel hanteert. Commitment en consistentie gecombineerd met een creatief, warm en menselijke benadering en met beide benen op de grond.
Dit sprak me heel erg aan en toen ik hoorde dat er een vacature openstond heb ik meteen gesolliciteerd. En zo geschiedde, als Crooswijker draag ik graag mijn maatschappelijke steentje bij en als kers op de vlaai ook nog eens in mijn eigen wijk. Graag heet ik u welkom om eens bij ons langs te komen, we hebben erg leuke vacatures voor u klaar liggen. Maar het zou ook kunnen dat ik u thuis tref, als ik mijn ronde doe voor het buurtonderzoek.

Tot ziens!
Michelle

Miriam van der Hoeven

Mijn naam is Miriam van der Hoeven en sinds 1 april 2019 werk ik als projectmedewerker bij de Vrijwilligerswinkel. Met veel plezier en enthousiasme werk ik samen met mijn collega’s aan de mooie projecten en diensten die worden aangeboden.
De diversiteit van de organisatie spreekt mij ontzettend aan. Samen met onze vrijwilligers én klanten creëren we mooie verbindingen, motiveren we burgerparticipatie en zorgen we met elkaar voor elkaar! Blije gezichten tijdens een rolstoel2daagse, het leveren van een bed van Wijkea zodat iemand weer fijn kan slapen, een vrijwilliger die een oudere uit de brand helpt met een aantal boodschappen… zomaar wat voorbeelden uit een dag bij de Vrijwilligerswinkel. Het heeft voor mij alle ‘ingrediënten’ van een fijne baan: uitdaging, voldoening, maatschappelijke betrokkenheid en dagelijks samenwerken met zoveel mooie mensen!

Lotte Bode

Ruim vier jaar geleden had ik mijn eerste gesprek met Hanneke bij de Vrijwilligerswinkel. Bruisend van energie ging ik de deur uit. De Vrijwilligerswinkel maakt op geen lullen maar poetsen manier het verschil voor bewoners. Als zzp’ er heb ik afgelopen jaren meerdere keren met de Vrijwilligerswinkel samengewerkt. Komende maanden steek ik mijn energie samen met Romy en Hanneke in het opzetten van het Buurtbedrijf Schiebroek.

Conchita van Iersel

Bij de Vrijwilligerswinkel is mijn werk heel veelzijdig. De ene dag doe ik de financiële administratie en de andere dag begeleid ik de gezondheidstrajecten. Voor mij is het belangrijk om verbindingen te leggen tussen mensen en hun omgeving. Bij de Vrijwilligerswinkel mag ik deze verbindingen leggen door een community te bouwen in Kralingen-Crooswijk. Bewoners ontdekken tijdens het gezondheidstraject de kracht van bewegen en het effect hiervan op henzelf en hun omgeving.