Team

Team

Hanneke Grootenboer

Klein is fijn…
…maar ook hard werken. Als directeur van de Vrijwilligerswinkel prijs ik me gelukkig met het team. Mensen met passie voor bewoners, professionaliteit en de bereidheid een stapje meer te zetten. De mooiste complimenten krijgen we van de mensen voor wie wij ons werk doen. De kandidaten die we op weg helpen naar een tegenprestatie, bewoners die hun waardering uitspreken wanneer zij met onze ondersteuning hun bewonersinitiatief opzetten. Ouderen die gebruik maken van onze diensten of die met hulp van onze vrijwilligers deel kunnen nemen aan activiteiten. Maar ook van alle organisaties waar we prettig mee samenwerken.
Inmiddels bestaat de Vrijwilligerswinkel alweer vijf jaar.

Annette Groenenberg

Mijn naam is Annette Groenenberg, sinds maart 2016 in dienst bij de Vrijwilligerswinkel.
Als projectmedewerker Burgerkracht ondersteun ik bewoners bij het vinden van leuk en geschikt vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de diensten, zoals de boodschappendienst, particuliere vervoersdienst en de maatjes.

Voorheen was ik werkzaam als beleidsmedewerker en was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik ben blij dat ik mij tegenwoordig buiten de cijfers meer persoonlijk met mensen bezighoud, want dit is wat mij motiveert. Het persoonlijke contact, met de ouderen en de vrijwilligers, geeft mij ontzettend veel plezier in het werk. Het geeft mij het gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het mogelijk maken dat ouderen langer thuis blijven wonen. Ik hoop dit werk nog lange tijd met veel plezier te mogen uitvoeren.

Miriam van der Hoeven

Mijn naam is Miriam van der Hoeven en sinds 1 april 2019 werk ik als projectmedewerker bij de Vrijwilligerswinkel. Met veel plezier en enthousiasme werk ik samen met mijn collega’s aan de mooie projecten en diensten die worden aangeboden.
De diversiteit van de organisatie spreekt mij ontzettend aan. Samen met onze vrijwilligers én klanten creëren we mooie verbindingen, motiveren we burgerparticipatie en zorgen we met elkaar voor elkaar! Blije gezichten tijdens een rolstoel2daagse, het leveren van een bed van Wijkea zodat iemand weer fijn kan slapen, een vrijwilliger die een oudere uit de brand helpt met een aantal boodschappen… zomaar wat voorbeelden uit een dag bij de Vrijwilligerswinkel. Het heeft voor mij alle ‘ingrediënten’ van een fijne baan: uitdaging, voldoening, maatschappelijke betrokkenheid en dagelijks samenwerken met zoveel mooie mensen!

Conchita van Iersel

Bij de Vrijwilligerswinkel is mijn werk heel veelzijdig. De ene dag doe ik de financiële administratie en de andere dag begeleid ik de gezondheidstrajecten. Voor mij is het belangrijk om verbindingen te leggen tussen mensen en hun omgeving. Bij de Vrijwilligerswinkel mag ik deze verbindingen leggen door een community te bouwen in Kralingen-Crooswijk. Bewoners ontdekken tijdens het gezondheidstraject de kracht van bewegen en het effect hiervan op henzelf en hun omgeving.