Team

Team

Hanneke Grootenboer

Klein is fijn…
…maar ook hard werken. Als directeur van de Vrijwilligerswinkel prijs ik me gelukkig met het team. Mensen met passie voor bewoners, professionaliteit en de bereidheid een stapje meer te zetten. De mooiste complimenten krijgen we van de mensen voor wie wij ons werk doen. De kandidaten die we op weg helpen naar een tegenprestatie, bewoners die hun waardering uitspreken wanneer zij met onze ondersteuning hun bewonersinitiatief opzetten. Ouderen die gebruik maken van onze diensten of die met hulp van onze vrijwilligers deel kunnen nemen aan activiteiten. Maar ook van alle organisaties waar we prettig mee samenwerken.
Inmiddels bestaat de Vrijwilligerswinkel alweer vijf jaar.

Pauline Streefkerk

Vanaf de oprichting van de Vrijwilligerswinkel ben ik betrokken geweest als bestuurslid.
Sinds januari 2018 ben ik in dienst als projectleider voor de verschillende projecten van Burgerkracht, NRW en de tegenprestatie.
Ik vind het bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid in de wijk en op een kleinschalige manier werkelijk verschil te kunnen maken in het leven van een mens, door de uitvoering van de projecten van de Vrijwilligerswinkel. In mijn werk vind ik het belangrijk iets te doen dat ertoe doet. Volgens mij ben ik dan op de juiste plek bij de Vrijwilligerswinkel.

Annette Groenenberg

Mijn naam is Annette Groenenberg, sinds maart 2016 in dienst bij de Vrijwilligerswinkel.
Als projectmedewerker Burgerkracht ondersteun ik bewoners bij het vinden van leuk en geschikt vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de diensten, zoals de boodschappendienst, particuliere vervoersdienst en de maatjes.

Voorheen was ik werkzaam als beleidsmedewerker en was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik ben blij dat ik mij tegenwoordig buiten de cijfers meer persoonlijk met mensen bezighoud, want dit is wat mij motiveert. Het persoonlijke contact, met de ouderen en de vrijwilligers, geeft mij ontzettend veel plezier in het werk. Het geeft mij het gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het mogelijk maken dat ouderen langer thuis blijven wonen. Ik hoop dit werk nog lange tijd met veel plezier te mogen uitvoeren.

Anneke Buijse

Sinds februari 2017 ben ik als projectmedewerker verantwoordelijk voor Gezondheidsbevordering en Mantelzorg in het kader van de Tegenprestatie. Ik heb hiervoor jaren ‘op kantoor’ gezeten als office manager, totdat ik in 2015 werkloos werd. Ik heb in totaal zo’n twee jaar thuisgezeten, dus ik weet een beetje wat het is en wat het met je kan doen. Na een paar maanden ben ik als vrijwilliger taalles gaan geven aan laaggeletterde Nederlanders en anderstaligen. Dat gaf me weer een doel en een invulling, totdat ik bij de Vrijwilligerswinkel aan de slag kon.
Het mooie aan dit werk vind ik dat ik dagelijks kan zien hoe het leven van mensen verbetert als ze in beweging komen. Dat geldt zowel voor de deelnemers aan de sporttrajecten waar ik als lifecoach aanwezig ben, als voor de mensen die vrijwilligerswerk gaan doen.

Michelle Bos

Nog nooit had ik van de Vrijwilligerswinkel gehoord. Tot er bij me aan werd gebeld voor een buurtonderzoek. Daar maakte ik kennis met een medewerker van de Vrijwilligerswinkel. Ik werd geïnformeerd over de diensten en voor ik het wist had ik me als vrijwilliger opgegeven voor het thuisdiner.
Twee weken later stonden er twee senioren met rollator voor de deur. Ze werden behulpzaam begeleid door vrijwilligers van de vervoersdienst. Ik was meteen onder de indruk van de werkwijze die de Vrijwilligerswinkel hanteert. Commitment en consistentie gecombineerd met een creatief, warm en menselijke benadering en met beide benen op de grond.
Dit sprak me heel erg aan en toen ik hoorde dat er een vacature openstond heb ik meteen gesolliciteerd. En zo geschiedde, als Crooswijker draag ik graag mijn maatschappelijke steentje bij en als kers op de vlaai ook nog eens in mijn eigen wijk. Graag heet ik u welkom om eens bij ons langs te komen, we hebben erg leuke vacatures voor u klaar liggen. Maar het zou ook kunnen dat ik u thuis tref, als ik mijn ronde doe voor het buurtonderzoek.

Tot ziens!
Michelle